*OLIJFOLIE* VERSCHILLENDE STREKEN EN SMAKEN

Veel van onze producenten hebben tevens olijfbomen en daarom is het niet moeilijk deze meteen mee te importeren. 

Kook je veel met olijfolie (veel gezonder dan met boter want is plantaardig vet)

Dan zijn de 5 liter blikken olijfolie van Frans van Munster een hele goede keuze

Frans is een vriend en Italië kenner en omdat hij getrouwd is met Anna en in een Trullo in Puglia woont. Wij leerden hem kennen nadat we een wijnbeurs in Puglia hadden gevolgd met 40 producenten en daarna zijn gaan afkicken in de Trullo van Frans en Anna. Een ontmoeten die zo puur en bijzonder was omdat we meteen onze gezamelijke passie ontdekten en van elkaar leerden. De manier van leven in een Trullo - op het platte land in Puglia - zelf zoveel mogelijk verbouwen - genieten van de kookkunsten vcan het land - vrienden maken - genieten in zijn meest simpele en pure vorm...

Maak zelf kennis met Frans en Anna door:

  1. De boeken die Frans al geschreven heeft te lezen, waarin veel recepten en zijn belevenissen vanaf het begin zijn vastgelegd.  Lees het eerste boekje Lekkerissimo geheten (klanten van Pura Passione kunnen dit gratis aanvragen)
  2. Proef de heerlijke olijfolie van de 200 olijfbomen - geen pesticiden uiteraard, maar ook kun je bij hem een kookles volgen die je leven zal veranderen. blik van 5 liter olijfoilie van Frans bestellen, met het exemplaar van zijn eerste boek "Lekkerissimo"gratis ntoegestuurd krijgen. Kosten 5 liter € 84  Let op: In principe wordt na de nieuwe oogst deze in 5 liter blikken naar Nederland gebracht. Dus wil je verse olijfolie, dan deze voor 1 januari bestellen via mail naar ons of naar Frans van Munster.
  3. Voor de echt geinteresseerden - ga op bezoek - logeer in een Trullo en volg een kookworkshop en geloof me je wordt ter plekke verliefd op het land, de keuken, deze ultieme way of life. Proef de door Frans zelf gemaakte wijn - pluk wilde asperges in de tuin - leer te koken met Anna als meesteres 

Meer weten neem gerust contact op of kijk op de website van Frans en Anna

Tre Pini

Een top wijnhuis - biologisch, midden in een natuurgebied gelegen en zo'n beetje onze huiswijn leverancier. Alle wijnen zijn uitstekend en de topper verslaat de bekenste duurste wijnen. In een vergelijking met 5 topwijnen van €40 tot €60 per fles bleef de riserva fier overeind en dat was onverwacht.

Ook de olijfolie is heerlijk en ook de prijs is heel mooi, vandaar onze runner in 500 ml flessen handzaam en ook een leuk kadoo.

Ook winkeliers kunnen de Tre Pini olijfolie inkopen.  Van 0,25 - 0,5 Ltr tot 5 liter. 

Meer info volgt bij de artikelen hieronder.

Sorteer op
Sorteer op
© 2008 - 2022 webwinkel Pura Passione en Bio-wijn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.