A 14 - PURA PASSIONE VINI D'ITALIA

Pura Passione

Is onze beleving van de wijnen, maar ook de naam van ons bedrijf wat voornamelijk op Italië is gericht. Het grootste wijnland ter wereld in kwantiteit en varieteit. Deze website verwerkt processen automatisch en u kunt nu online betalen.  Alles bij elkaar bieden wij meer dan 200 kwaliteitswijnen, vooral bio - wijnen uit Italië en  wat snoepjes uit verschillende Europese. 

Gastronoom sommelier

Eduardo (Ed) Baten volgde de opleiding Master of Service Management aan de universiteit van Utrecht en werkte o.a. als divisiemanager in twee academische ziekenhuiizen en als interim manager voor Deloitte & Touche en kan u helpen de kritieke punten in uw organisatie te analyseren en verberingen door te voeren. In 2006 werd de Gastronoom Sommelier opleiding aan de Academie voor Gastronomie in Amersfoort gevolgd en in 2008 de Italiaanse opleiding sommelier van de AIS. In 2008 voor de eerste keer in Nederland georganiseerd door de Italiaanse Kamer van Koophandel in Amsterdam.

Professionele ondersteuning voor de Horeca

Een nieuw assortiment of uitbreiding hiervan, wijn spijs combinaties maken, uw bedrijf doornemen, zelfs marketing en publiciteit kunnen wij voor u verzorgen. Incl. website ontwikkeling en bedrijfsstrategie ontwikkelen. Doe in een vrijblijvend intake gesprek een sterkte/zwakte (SWOT) analyse en bepaal uw strategie. Geen mooie woorden maar wij helpen u om duidelijkheid te krijgen over wat u wilt bereiken en hoe u naar een gewenst doel gaat, uw kansen en bedreigingen. De ervaring als interim manager op vele plekken en de Master opleiding Service Management zijn de bouwstenen hiervoor.

Wijncursus - interne opleiding op maat

Het is mogelijk een wijn-spijs cursus op maat voor uw bedrijf of regio te organiseren. Interesse, neem contact op voor de mogelijkheden en condities.

Wijnproeverijen.

Zullen wij altijd met passende (o.a. Italiaanse) hapjes begeleiden. Een Italiaan zal nooit wijn drinken zonder erbij te eten. Proeverijen kunnen op maat gemaakt of volgens onze standaard pakketten Voor een offerte mail naar info@pura-passione.nl of bel naar 0651 222 009

Lidmaatschappen

Gastronoom sommelier Ed Baten volgde de Nederlandse en Italiaanse Sommelier opleiding en is tevens aangesloten bij de AIS de Italiaanse Sommelier Vereniging. Lid van de Slow food beweging en sterk voorstander van BIO wijnen. Geen 100 stoffen toevoegen aan wijn - geen pesticiden - geen kunstmest - BIO een stap in de goede richting.

Een indruk:

 Geniet, met mate maar wel van iedere dag. 

© 2008 - 2022 webwinkel Pura Passione en Bio-wijn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.