Pura Passione Vini D’Italia
Frisse Italiaanse verleiding
Of je nu een liefhebber van rosé wijnen bent of gewoon op zoek bent naar een frisse wijn of een fijne zomerwijn, rosé biedt een onweerstaanbare combinatie van smaak, levendigheid en plezier.
BIO-wijnen
Uitsluitend biologische wijnen
Direct van de wijnboer
Eigen exclusieve import
Zorgvuldige productie
Met liefde en passie
Top kwaliteit
Redelijk geprijsd
Niet goed, gratis retour
Met kwaliteitsgarantie
-
Langhe Rosato D.O.C. – Tenuta Baràc
€ 15,64 inclusief BTW -
Ripasso Valipolicella Classico Superiore – La Dama – Magnum
€ 63,21 inclusief BTW -
Ripensia Ripasso Valipolicella Classico Superiore – La Dama
€ 23,09 inclusief BTW -
Rosato Aglianico Blush
€ 12,50 inclusief BTW -
Ventifile Bombino Nero Rosato – Tre Pini
€ 9,27 inclusief BTW
Italiaanse wijnen: Een symfonie van smaken en tradities
Italië is al eeuwenlang een beroemd wijnland en staat bekend om zijn prachtige wijngaarden, diverse druivensoorten en rijke wijntradities. Italiaanse wijnen behoren tot de meest gewaardeerde en geliefde ter wereld, en ze hebben een onmiskenbare stempel gedrukt op de wereldwijde wijnindustrie.
Wat Italiaanse wijnen echt onderscheidt, is de grote variëteit aan inheemse druivensoorten die in verschillende regio’s worden geteeld.
Van de klassieke Sangiovese in Toscane tot de nobele Nebbiolo in Piemonte en de charmante Vermentino in Sardinië, Italiaanse wijnen bieden een rijkdom aan smaken en aroma’s die de unieke kenmerken van hun specifieke terroir tot uiting brengen.
Of het nu gaat om robuuste rode wijnen, verfrissende witte wijnen, elegante mousserende wijnen of verleidelijke roséwijnen, Italiaanse wijnen hebben voor elk wat wils. Ze belichamen de passie en toewijding van de wijnboer.
Verantwoordelijk sommelier
Eduardo (Ed) Baten is de naam.
Als bourgondiër geboren in het Romeinse Coriovallum en geïnspireerd EU burger. Al met meerdere zaken bezig geweest in dit leven, verpleegkundige – afdeling / divisiemanager in de gezondheidszorg. 3 verenigingen opgericht voor verpleegkundigen en sinds 2005 meer aandacht aan het bourgondische leven gaan geven als compensatie voor de stress van het vak “verandermanager”.
Ik ben een vriend in 2004 gaan helpen importeur te worden en in 2005 viel in Montefalco – Umbrië de beslissing bij een geweldig glas Sagrantino di Montefalco.
In 2006 de opleiding Gastronoom Sommelier aan de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse gevolgd (Meer info) en in 2008 de eerste Italiaanse sommelier opleiding (AIS). Oprichter Vereniging Italiaanse Sommeliers in NL.
De wijnen
Praesent sapien massa
Praesent sapien massa
Praesent sapien massa
Praesent sapien massa
De wijnboeren
Praesent sapien massa
Praesent sapien massa
Praesent sapien massa
Praesent sapien massa
Informatief
Praesent sapien massa
Praesent sapien massa
Praesent sapien massa
Praesent sapien massa
Contactgegevens
Praesent sapien massa
Praesent sapien massa
Praesent sapien massa
Praesent sapien massa