Ja het kan en kost echt niet veel moeite en je restaurant of winkel overstappen of een afdeling met alleen BIO wijnen in te richten. De prijzen zijn tegenwoordig zeer competitief
Een belangrijke boodschap naar je klanten.
- Geen 100 toegevoegde stoffen toegelaten in wijn die jij verkoopt.
- Geen acceptatie van Parkinson als beroepsziekte (Frankrijk, Duitsland… wanneer volgt Nederland??? Want als twee grootste producent van landbouw producten en grootvebruiker van npesticiden is dat ook wel duidelijk. Parkinson neemt ontzettend toe en pas op is een zeer ernstige ziekte.)
- Maar biologisch is in nieder geval een hele grote stap in de goede richting naar eerlijke wijnen
- Wijnen (en etenswaren) met minder gezondheidsrisico’s.
- Wie zegt daar nee tegen?
Bel gerust voor meer info. T 0651 222 009 Ed Baten Gastronoom Sommelier met NL en Italiaanse opleiding, maar ook verpleegkundige – manager in twee academische zhs. geweest
Heb in diverse ziekenhuizen Nederlandse boeren meegemaakt die door hun eigen gifstoffen doodziek werden. Kinderen kregen met gebrek bij de geboorte. Die doorgingen omdat ze teveel schulden hadden, maar al te graag gestopt waren. Als er een uitweg was geweest…….
STOP MET MASSAAL PESTICIDEN EN ANDERE TOEGEVOEGDE STOFFEN AAN WIJN….. ONS ETEN !
Vraag naar meer info over BIO wijnen. Investeer in kwaliteit op jouw tafel, in jouw glas, in jouw zaak.