5 liter

Olijfolie Frans van Munster (5 liter)

Vorige Artikel 3 van 14 Volgende
€ 85,00 (inclusief BTW)

Frans woont met zijn Anna al een behoorlijk aantal jaren in Puglia in een Trullo. Heeft jarenlang met zijn zus in het Parool een kolom geschreven en recepten uitgewisseld. Twee boeken al geschreven en het derde is zo goed als klaar. Daaarnaast heeft hij intens contact opgebouwd met zijn omgeving, de keuken bestudeerd en als eigenaar van 200 olijfbomen - eens per jaar wordt er geoogst.

Meer weten over dit sprookje in Puglia? We mochten op zijn verjaardag een wijnproeverij doen met onze Puglieese wijnen :). Ga eens op bezoek in Puglia voor een kookworkshop en een prachtig verhaal over Badoo de hond die helaas is overleden, maar nu een hele goede opvolger heeft. Worden toegezonden na de bestelling. Een man om lief te hebben - en wat een verteller. 

Lees vooral ook het tweede boek Fratello & Sorella (Broer & Zus) met heel veel recepten. 

Kookworkshop en proeven in Puglia? Anna en Frans bieden ook kookworkshops aan tegenwoordig een feestje wat je niet mag missen. Zie hier!  Enne de olijfolie is biologisch - ja natuurlijk want wij laten de natuur zijn gang gaan. Heerlijk sappige olijfolie - ieder jaar wordt de oogst met het busje naar Nederland vervoerd en mogen wij genieten van de kookkunst van Frans. Zoals dat hoort soms met bijzondere wilde gerechten - die zo kwamen aanvliegen of lopen. 

Interesse in een blik van 5 liter olijfolie - meld je aan en betaal nu direkt je bestelling. In Januari ongeveer - op zijn Italiaans komt dan de olijfolie aan. Ophalen mag en als je geen haast hebt en we komen in jouw richting.....  Geen garanties.

Toevoeging: Bestellers krijgen het eerste boek van Frans "Lekkerissimo" toegestuurd.

Bestel je 5 liter blik vandaag.